Monica Petersson, diplomerad massageterapeut, diplomerat medium och healer

Jag har jobbat med människor i hela mitt liv och är beteendevetare i botten med mer än 20 års erfarenhet av livsvägledande samtal. Jag har ett stort intresse av att hjälpa människor att kunna må bättre och att nå sina livsmål. På Atlaspraktiken kan du boka tid hos mig för vägledande samtal där du får hjälp att hitta din väg framåt i en fråga eller i livet.

 

1999 utbildade jag mig till massageterapeut hos Axelsons i Stockholm. Jag har sedan dess haft mitt företag Nära Till Hands och kunnat erbjuda behandlingar och företagsmassage. I mina behandlingar använder jag olika massagetekniker som jag anpassar utifrån behov. Du kan boka massage med eller utan healing hos mig.

 

2013-2015 gick jag utbildning hos Terry Evans till medium och healer. Jag har alltid varit medial och haft ett stort intresse av detta. Efter att ha gått en sommarkurs hos Terry Evans bestämde jag mig för att gå en längre utbildning för att kunna jobba som medium. På Atlaspraktiken erbjuder jag privatsittningar då jag förmedlar budskap från andra sidan.

 

Jag är också oberoende återförsäljare av näringstillskottet FitLine. Kontakta mig gärna om du är nyfiken eller känner att du vill förbättra ditt hälsotillstånd eller höja dina energinivåer.

 

Tel: 0702-866789

Epost: monica@atlaspraktiken.com

 

Klicka på mitt namn under webbokning för att boka tid.

 

Varmt Välkommen!