Suzanne Moquist, Suzannes Massage & Rehab

Välkommen till Suzannes Massage & Rehab

Jag heter Suzanne Moquist och utbildade mig år 2000 till Certifierad Klassisk massör på Axelssons Gymnastiska Institut. Där efter har jag vidare utbildat mig till Auktoriserad Andningsterapeut, Lymfmassör, Fibromassör och Rehabkonsult. Kontinuerligt går jag kortare kurser, nu senast käkbehandling.
I mötet med dig som kund är jag resultat inriktad och önskar att vi tillsammans når bästa möjliga resultat. Förutom själva massagen tar jag ofta med min NBE¬ behandling; din andning, hållning, cirkulation och ditt näringsupptag för att nå målet.

Vill du…

  • få djupare andning?
  • minska risken för värk eller stelhet i rygg/axlar/ nacke eller armar?
  • få en mjukare och rörligare kropp?
  • känna dig mer avslappnad?
  • bidra till ditt ökade välmående genom att göra rimliga förändringar i vardagen?

Då är jag mycket sannolikt helt rätt massör för dig!