Liselott Bernhed, leg. Naprapat

Jag arbetar som Naprapat på Atlaspraktiken sedan 1997 då jag tog min examen från Naprapathögskolan.
1999 tog jag och min kollega Claes Wallenberg över kliniken efter bortgången av vår mentor och goda vän Richard Thörn. Tillsammans driver vi kliniken samt undervisar terapeuter i Revolving och  kroppsläsning, både i egen regi och på Axelsons Gymnastiska Institut.

Som Leg.Naprapat och TCM-akupunktör utgår jag från ett helhetsperspektiv i mina behandlingar. Jag strävar alltid efter att ge patienten en förståelse av vad som pågår med kroppen samt att ge en väg tillbaka från skador och smärttillstånd. Det är viktigt för att patienten själv skall kunna delta i sin läkeprocess. Minst 50% av tillfrisknandet är beroende utav att personen själv har förstått orsakssambanden som gett en skada och kan genomföra en korrigering av felaktigt beteende, samt få motivation till att följa rekommendationer från sin terapeut.

Atlaspraktiken ligger mig varmt om hjärtat eftersom det är här jag arbetat sedan jag var nykläckt Naprapat. Det är min röda terapeut-tråd. Bra läge mitt vid St-Eriksplan med bussar,t-bana, pendeltåg (Karlberg) och parkeringshus. Atlasområdet är som en liten oas nära strömmen men ändå lite vid sidan av. Alla känner igen varandra i Stockholms ”Lilla Paris”.

Jag arbetar även på Dansens Hus, Norra Bantorget i Stockholm och behandlar danskompanier som passerar huset vid föreställningar, samt personal.
GöteborgsOperans Balett och Cullberg Balett tillhör danskompanier som jag regelbundet tar hand om.

Boka naprapat i Stockholm
TimeCenter

Mobil: 070 6770046

Kontakta Liselott