Frida Swan – Dipl. Massageterapeut

Jag är utbildad till diplomerad massageterapeut vi Axelsons Gymnastiska Institut och har många års erfarenhet.
Jag har en passion för mitt yrke och strävar alltid efter att anpassa behandlingen efter dina behov om det så är en avslappnande helkroppsmassage eller djupgående problemlösning. Vägen till välmående och mindre smärta ser olika ut för olika individer.
Med klassisk svensk massage som grund och kompletterande tekniker så som Revolving, Strain and Counter Strain och triggerpunktsbehandling, vill jag hjälpa dig!
Jag finns tillgänglig på Atlaspraktiken varje onsdag och du kan boka tid via webbokning här på hemsidan eller på telefon. Viss möjlighet för behandling i Märsta finns också. Hör då av dig på telefon för bokning.
Man kan även boka mig för uppdrag på företag.
Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Mobil: 076-8 533 465
Mail: frida@atlaspraktiken.com