Celeide Oliveira Kroneld, Massageterapeut och Reikihealer

Jag heter Celeide och är utbildad i Reiki healing och massageterapi. Jag kan även erbjuda mina kunder olika terapeutiska holistiska metoder och behandlingar som jag anpassar individuellt efter behov.
Jag är ursprungligen från Brasilien och kom till Sverige 2007. Jag tar emot för behandlingar på Atlaspraktiken på tisdagar och övriga dagar jobbar jag sedan många år som frisör på min salong på Pontonjärgatan 28.

Allt i universum består av energi som vibrerar vid olika frekvenser och som inkluderar oss alla. Ur en vetenskaplig och metafysisk synvinkel formas alla individer av olika energinivåer, som är: fysiska, mentala, emotionella och andliga. Var och en av dessa nivåer har olika vibrationsfrekvens och därför är alla varelser unika, var och en med sin egen energi och sättet på vilket den vibrerar.

Välkommen att boka tisdagar kl 8-20!

Tel: 0769 – 42 28 22
Mail: celeidekroneld@hotmail.com
Instagram: @reikitual

Boka tid